Coaching

Coaching

Vi arbejder målrettet med at genfinde de kompetencer og ressourcer, du besidder bevidst eller ubevidst for at fjerne begrænsninger og hæmmende overbevisninger i din hverdag, hvad enten det er som privatperson eller på dit arbejde.

Stresshåndtering

Stresshåndtering

Stresshåndtering kan både anvendes forebyggende og når stressen allerede er opstået. Du vil blive præsenteret for en række forskellige værktøjer til at forebygge, reducere eller fjerne din stress alt afhængigt af den situation, du står i.

Personlig planlægning

Personlig planlægning

Du vil komme til at arbejde med enkle, men konkrete værktøjer til at skabe overblik og til at planlægge din hverdag, så du får lavet de rigtige ting på det rigtige tidspunkt på arbejdet og i dit privatliv.

Mindre eksamensstress

Mindre eksamensstress

Vi arbejder med elementer fra både stresshåndtering og coaching. Du kommer til at arbejde med at genfinde de kompetencer og ressourcer, du besidder bevidst eller ubevidst for at fjerne begrænsninger og hæmmende overbevisninger i forhold til eksamen og studie generelt. Ligeledes vi du blive præsenteret for en række forskellige værktøjer til at forebygge, reducere eller fjerne din stress alt afhængigt af den situation, du står i.